• Anasayfa
  • Favorilere Ekle
  • Site Haritası
  • https://www.facebook.com/nevsehirkent.rehberim.77
  • https://twitter.com/NevehirKentRehb
  • https://www.instagram.com/nevsehircappadociadream
  • https://www.youtube.com/@nevsehirkentrehberim

Bilgi Teknoloji Hizmetleri

Online Hizmetler




Hastane Online







KAYAŞEHİR-NEVŞEHİR

Tanıtım Videoları
ESKİ ZAMANDA YAŞAM

PERİBACASI OLUŞUMU

NEVŞEHİR ÜNİVERSİTE TANITIM

DERİNKUYU YERALTI ŞEHRİ
Şehitl Bilgi Kapısı
Döviz Bilgileri
AlışSatış
Dolar44.399544.5775
Euro51.250851.4561
Hava Durumu
Youtube Abone Ol
Ziyaret Bilgileri
Aktif Ziyaretçi3
Bugün Toplam162
Toplam Ziyaret1036696

Nevşehir'de sobadan sızan karbonmonoksit gazından 1'i çocuk 8 kişi zehirlendi.

Kars'tan Nevşehir'in Acıgöl İlçesi'ndeki Organize Sanayi Bölgesi inşaatında çalışmak üzere gelen Tekin Kamuş (23), Savaş Ada (24), Tuncer Orman (30), Ümit Canlı (24) ve Adem Orman (26), Acıgöl-Aksaray il sınırında kullanılmayan bir akaryakıt istasyonunda yaktıkları kömür sobasından sızan karbonmonoksit gazından zehirlendi.
Arkadaşları tarafından çağrılan 112 Acil Servis ambulansları ile Nevşehir Devlet Hastanesi'ne kaldırılan 5 işçi tedavi altına alındı. 

Emek Mahallesi'nde de geceden yaktıkları kömür sobasını söndürmeden yatan Ebru Koçyiğit (25) eşi Ahmet Koçyiğit (27) ile çocukları 2 yaşındaki Raha Azal Koçyiğit, kömür sobasından sızan gazdan zehirlenerek Nevşehir Dr. İ.Şevki Atasagun Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


1962 kez okundu

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yapmak için tıklayın